tisdag 1 juli 2008

Stor dag idag, första arbetsdagen!

Idag fick jag följa med husse till jobbet! Först en jättefin promenad genom stan och Humlegården och sedan var jag med på kontoret. Får jag säga det själv så gjorde jag stor succé. Alla ville komma fram och hälsa och kameramobilerna gick varma. Jag sa åt dom att lägga beställningarna direkt hos Elgentorpet. Husse sa att det var tur att det inte är så många som jobbar nu för annars hade jag nog blivit fåfäng. Fint kontor var det, köket ligger nästan precis utanför husses rum och där kände jag direkt att man hade ett helt lager med kakor. Synd att husse är så sträng (och tur att jag redan lyckats sno åt mig en macka i Humlegården ;-)). Var annars rätt trött efter promenaden så jag sov rätt mycket.

Sedan en sak jag måste prata med er tvåbeningar om. Det här med glasväggar! Vad ska det vara bra för med en vägg som man inte ser? Här kommer man lufsande i godan ro och så helt plötsligt tar det stopp. Inte nog med att det gör ont i nosen. Pinsamt är det också!

Lite hundar har jag fått hälsa på också idag. En jättesöt liten 10 veckors Berner Sennen och en mycket ståtlig 2 årig Golden vid namn Nixon. Den lilla undrade jag först vad det var, ser ju lite lustigt ut när man är nästan rund och alldeles luddig men sedan tyckte jag det var jättekul att leka lite med någon i min egen storlek. Den där Nixon var ju rätt stor, tur att han var kopplad för husse verkade inte alls vilja rädda mig. [Yoshi är faktisk lite fånigt rädd för andra hundar än så länge men det går alltid över bra när han väl hälsar. Husses anm.]

Nu har jag redan sovit ett par timmar och snart har husse och matte lovat att sluta jobba och gå och lägga sig med mig i sängen istället!

2 kommentarer:

Susanne Norman sa...

Hej Yoshi!
Du har tur som får jobba du vi har en "slö" matte som inte tror vi vill jobba för att hon inte har semester ännu. Vi har dock uppmäksammat henne att vi kan sysselsätta oss själva om hon inte själv gör något med oss vi har grävt upp ett litet körsbärs träd, hämtat många blommor i hennes krukor skällt på glassbilen m.m.
Ha et så bra önskar Lea,Zaphira och Kiwi på gamlakenneln , människorna hälsar visst också till de dina.

Yoshi sa...

Kul att du fått ordning på inläggen igen. Hur lätt som helst ska man inte komma undan. Klart att man måste fixa lite uppmärksamhet om man inte får det frivilligt :-)

Husse och matte hälsar!