söndag 6 juli 2008

Ny kompis!

Husses mamma har också skaffat sig en liten valp! Liten, luddig och ganska tuggvänlig faktiskt. 10 veckor gammal Bearded Collie vid namn Mira. Vi låg mest snällt och tittade på varandra hela dagen.Skojar bara! Vi lekte för fullt så fort vi fick chansen! Tråkiga husse var tydligen domare för han avbröt ibland när vi hade som allra roligast. Oftast precis när jag vann..


Har lärt mig spela tennis också. Har lite problem med backhand, men annars går det bra.


Lillmatte och hennes kusin fick hjälpa till med bollarna. Man ska ha många bollar! Att bara spela med en är jätteffegt.


Sedan var jag jättetrött!2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul du verkar haft med alla bollarna Yoshi!! nu har nog husse och matte fått en riktig "bollkalle" som kan springa fort och hämta bollarna åt dem om det behövs.Ja.... Elgentorpets hundar har nog fått öron att flyga med men några av oss provar att hoppa studdsmatta också men mest för att visa barnen att vi kan vi med hoppa och flyga högt vi med.
Ha det bra önskar Susanne med familj.

På Tisdag kommer vi att åka ner till Ullared och shoppa massa roligtförhoppningsvis åt oss hundar men troligast massa kläder och annat tråkigt (hundarnas anmärkning) Vi hörs när vi kommit hem igen.

Yoshi sa...

Det låter kanonbra det. Vi är nog i Stockholm igen framåt onsdag om om inte vädret blir avsevärt bättre. (13 grader och mulet på Rådmansö idag...)

/M