torsdag 17 juli 2008

Nu har jag massor att berätta

Nu var det länge sedan jag skrev i bloggen. Jag har varit ute på lite äventyr med husse och matte (och lillmatte förstås!).

Det har varit mycket båtar på sistone. Först var vi nere och hälsade på vår lilla båt i hamnen. Då fick jag bara sitta stilla och titta mig omkring. Inte så spännande. Dagen därpå åkte vi på utflykt! Vi kom till ett ställe där man fick mat (eller ja, tvåbeningarna fick mat, jag fick torrfoder i en fånig skål som man inte hittade maten i. [Reseskålar är egentligen rätt fåniga, men rätt praktiska att ha med i väskan till just maten. (Vatten går ju faktiskt precis lika bra att dricka direkt ur flaskan och flaskor med till hörande "skål" ser ju fantastiskt löjliga ut.) Husses anm.] Sedan åkte vi till ett fantastisk ställe där det simmade fåglar precis brevid båten. Lillmatte matade dom med mina äppelbitar [Nåja. Kanske lillmattes egna, men ändå. Husses anm igen.]
Tydligen tyckte inte Husse och Matte att den båtturen var tillräckligt för redan dagen därpå var det dags igen. Nu fick vi till och med sova över i en stor båt. Det funkade också bra men på morgonen tyckte jag allt att jag borde få ligga uppe i de där mjuka kojerna istället för på det där som dom kallade för "durken". På dagarna var vi på ett ställe där jag kunde gå omkring precis som jag ville och plaska i vattnet. Gräva i sanden fick man göra också. Det var jättemysigt!

Husse har börjat läsa på om apportering så nu stoppar han in saker i munnen på mig titt som tätt. Har inte riktigt fattat vitsen ännu när det inte är något man kan tugga i sig, men husse verkar bli glad...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Yoshi! Semester tider med båt turer är inte helt fel det, din bror Moltas (tindrande Skatt) kom med familjens båt till hamnen i Nynäshamn och hälsade på han visade att han hade bra sjöben också.Vet du någon som kan vara intresserad av köpa en choklad brun bror till dig med namnet tindrande diamant ? De har fått allergi i familjen och behöver snabbt hitta ett nytt hem till honom. Annons kan ses på blocket jag hoppas det ska bli en snabb lösning då han är en stabil och glad valp med bra arbets egenskaper. Må så gott önskar kennel matte Susanne med familj och hundar.